بسته جادویی خودآموز گیتار پاپ  ایرانی در 120 روز / تالیف هومن عربیان

شما هم از نوازندگی گیتار لذت ببرید …
بسته جادویی آموزش گیتار پاپ در 120 روزبسته جادویی آموزش گیتار پاپ در 120 روز
برای دانلود این محصول بر روی دکمه زیر کلیک کنید .
240,000 ریال – خرید
اگر مایل هستید پکیج را از طریق پست به صورت کتاب و  دی وی دی  در یک بسته بندی زیبا و اختصاصی دریافت کنید بر روی دکمه زیر کلیک کنید .
امکان دانلود هر مجموعه برای صرفه جویی در زمان و هزینه قرار داده شده است .
بارکد خرید مستقیم از درگاه زرین پال

 مبتدی تا دوره متوسط

 بسته ای بی نظیر برای علاقه مندان به گیتار پاپ شامل سه کتاب و دو دی وی دی تصویری با دروس طبقه بندی شده ، پشتیبانی آنلاین هنرآموزان ، ارسال مطالب و تمرینات کمک درسی (تالیف هومن عربیان ) شما می توانید با دروس طبقه بندی شده بسته جادویی آموزش گیتار پاپ در 120 روز از ابتدا تا دوره های پیشرفته به یادگیری گیتار بپردازید . بیشتر علاقه مندان به گیتار به دلیل شرایط شغلی ،تحصیلی و… امکان حضور در کلاس گیتار را ندارند .

هزینه بسیار کم

علاوه بر هزینه های زیاد کلاس ها باید زمان بیشتری نیز برای یادگیری صرف نمایند . اما من پس از سالها تجربه وبا شناخت کافی از نیاز های هنرآموزان یک مجموعه کامل و بی نظیر را برای شما طراحی کرده ام . سعی من من بر این بوده است تا با تمرینات کوتاه اما کلیدی و جذاب با ایجاد انگیزه برای صرف زمان مناسب تمرین تکنیک های نوازندگی را به ساده ترین شکل ممکن آموزش بدهم .

لذت نواختن گیتار در هر سطح استعداد و توانایی

بیشتر شما هنرآموزان دوست دارید در همان روز های نخست صدای خوبی از ساز خود بشنوید و با اجرای آهنگ لذت نواختن گیتار را تجربه کنید اما مجبور شده اید تمرینات سختی را برای رسیدن به هدف خود ، انجام دهید . من با درک این موضوع حتی در کلاس های آموزشی خودم هم سعی می کنم برای هر سطح از استعداد و توانایی و میزان علاقه هنرآموز کلاس طراحی کنم. این ایده من بوده برای ایجاد انگیزه و اشتیاق .این راهکار های مختلف نتایج بسیار خوبی داشته است و خوشحالم که تمام تجارب خودم را در قالب کتاب و دی وی دی آموزشی می توانم در اختیار شما قرار دهم .

در این بسته آموزشی

تئوری گیتار و موسیقی آموزش نتها به روش جادویی اجرای آرپزهای مختلف آشنایی با آکورد ها اموزش ملودی آواز با گیتار آموزش تکنیک اجرای همزمان ملودی ،آکورد ،آرپژ قطعات زیبا و ده ها مطلب مفید
قرار داده شده . شما به سادگی و با صرف کمی وقت در هر روز می توانید هر آنچه که باید در مورد گیتار بدانید و بنوازید را یاد خواهید گرفت .

گفتگوی زنده با مولف تا پایان دوره

شما در هر مرحله از آموزش می توانید با من به طور زنده و مستقیم در تماس باشید از طریق ،تلگرام ، اینستاگرام  ، ایمیل ، تلفن و دیگر راه های ارتباطی.
من همیشه در اختیار صدها کاربر و هنرآموزان عزیز هستم و با حوصله و دقت خودم را موظف به رسیدگی به مشکلات درسی شما میدانم .
در ویدئو های این مجموعه همان مطالب کتاب را همراه با توضیح مشاهده خواهید کرد .

ارسال دروس کمک آموزشی

یکی دیگر از ویزگی های این بسته آموزشی ارسال دروس کمک آموزشی است .شما در طول مدت می توانید از مطالب ،ویدئوها ، نتها و دیگر موارد آموزشی بهره مند شوید .
از همین امروز  در هر سطحی از استعداد و توانایی و در هر شرایط شغلی و تحصیلی که باشید معلم گیتار در خانه شما است و ساعات آموزش و تمرین را خودتان انتخاب خواهید کرد این بهترین شرایط برای هر هنرآموزی است .
با خیالی راحت از مجموعه استفاده کنید و  با من و تیم پشتیبانی به طور مرتب در ارتباط باشید .

ضمانت فروش و تضمین آموزش

در هر مرحله از آموزش اگر آن چیزی که تاکنون برای شما توصیف کرده ام یافت نشد . با خیالی آسوده بدون پس دادن بسته آموزشی هزینه خود را دریافت کنید . گیتارفوریو خود را ملزم به رعایت اصول اخلاقی ، آموزشی و فرهنگی می داند .
در زیر دموی ویدئوها را مشاهده کنید و شیوه آموزشی این مجموعه آشنا شوید . سوالات خودتان را در هر ساعت از شبانه روز از پشتیبان  بپرسید و با من نیز می توانید در ارتباط باشید .
در قسمت نظرات همین صفحه  شرکت کنید این کمک می کند تا اطلاعات دقیق تری از این مجموعه در اختیار شما قرار دهم .

6 دیدگاه در “بسته جادویی آموزش گیتار پاپ در 120 روز

  • 7 آذر 1396 در10:32
    پیوند یکتا

    به جرات میتونم بگم بهترین سایت و بهترین بسته آموزشی بود که تونستم استفاده کنم .از زحمات شما ممنونم.

    پاسخ
    • 7 آذر 1396 در12:45
      پیوند یکتا

      با عث خوشحالی ماست که توانستیم رضایت شما رو جلب کنیم

      پاسخ
  • 9 فروردین 1397 در21:51
    پیوند یکتا

    سلام
    من میخوام از صفر شروع کنم ولی این کلیپی که گذاشتین زیاد از نزدیک فیلمبرداری نشده و نمیشه دید که چجوری مضراب میزنید
    حالا نمیدونم این بسته شما به درد من میخوره یا نه؟؟😕

    پاسخ
    • 30 اردیبهشت 1397 در05:59
      پیوند یکتا

      با سلام . ویدئو و کتاب مکمل یکدیگر هستند و شما از طریق استفاده از این دو میتوانید به خوبی از مجموعه استفاده کنید . با این حال کلاس درس آنلاین گیتار میتونه با ارسال ویدئو های آموزشی سفارشی بیشتر به جزئیات و سوالات شما بپردازه . موفق باشید

      پاسخ
  • 24 فروردین 1399 در12:59
    پیوند یکتا

    عالیه استاد…من تا درس 12 کار کردم خیلی کامل و پر محتواست . فقط تکالیف و کجا باید ارسال کنم .اگه میشه لطفا راهنمایی کنید .

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 7 =