تمرین 1 – ویدئوی آموزشی گیتار پاپ


ویدئوی های آموزشی گیتار فور یو به عنوان مکمل آموزشی از اول آذر ماه 96 به صورت روزانه تهیه و در اختیار شما قرار میگیرد . ملودی های کوتاه همراه با آموزش ریتم -آرپژ و دیگر مطالبی که برای پیشرفت تکنیکی شما بسیار مفید است .  این اولین ویدئوی آموزشی است برای عنراموزان دوره متوسط (افرادی که بیش از 3 یا 4 ماه آموزش دیده اند ) . اگر مبتدی هستید میتوانید از بسته جادویی آموزش گیتار در 120 روز ما استفاده کنید و در کمترین زمان بدون نیاز به مربی با روش هایی آسان بخ یادگیری گیتار بپردازید . سپس میتوانید از دروس مکمل آموزشی سایت نیز استفاده کنید .

تمرین 1

نخست ویدئو رو 3 بار تمایاش کنید تا ملودی را خوب به خاطر بسپارید ، ارزش زمانی نتها ، ساختار اصلی ملودی – و استایل نوازندگی و دیگر نکاتی که لازم است با بدانید. در مرحله بعدی از طریق ویدئو که به آهستگی ملودی را آموزش میدهد میتوایند به تمرین بپردازید .

فایل صوتی این آهنگ

فایل صوتی این آهنگ برای همنوازی شما قرار داده شده . شما باید به خوبی تمرین کنید تا بتوانید به راحتی با فایل صوتی همنوازی کنید . اگر چنین بود تمرین شما مفید بوده و شمابه بار تکنیکی لازم برای اجرای این آهنگ رسیده اید . میتوانید اجرای خود را ضبط کرده و برای من ارسال کنید تا موارد لازم برای اجرای بهتر را برای شما ارسال کنم . در بخش نظرات این آموزش شرکت کنید و سوالات خود را مطرح کنید تا دیگر کاربران هم بتوانند استفاده لازم را داشته باشند .

شروع آموزش  این ویدئو

در این ویدئو ملودی ، ریتم ، و آکورد ها را توضیح میدهم و به بررسی و شیوه اجرای صحیح آنها میپردازم . همراه باشید .

 

 

تمرین 1 – ویدئوی آموزشی گیتار پاپ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × یک =